WebForRent


Hírek, Érdekességek az internet világából!

 

blog

2017 színe - greenery

 

A Pantone, amely színtrendjeivel, színskáláival, színpalettáival iránymutatást ad kreatív területek, mint például a design vagy a divat számára - 2017-re is meghatározta az év színét, amely a "greenery" névre hallgat.

A Pantone kisfilmjének kezdő képkockáin fel is tűnnek 2016 színei, majd az új szín bemutatására kerül sor.

2016 színei igen halványak, finomak voltak, ezek a púderrózsaszínű Rose Quartz és a halvány liláskékes, pasztellkék Serenity színek voltak, ehhez képest az új évben már egy sokkal élénkebb, frissebb szín hódít.

A Pantone kisfilmjének kezdő képkockáin fel is tűnnek 2016 színei, majd az új szín bemutatására kerül sor.

Mi is ez a "greenery" szín?

A magyarul lombzöldnek nevezett szín a friss, üde zöld, amely egyrészt felidézi a tavaszt, az ébredő természetet, a növények megújulását, újjászületését. Ugyanakkor ez a zöld szín az ember természettel való (újra)összekapcsolódását ("vissza a természetbe"), valamint az emberek egymással való kapcsolatkeresését is szimbolizálja, egyfajta megnyugvást (a zöld egyébként is a nyugalom színe) ebben a viharos társadalmi és politikai színtérben. A zöld, az öko, a bio, az újrahasznosítás, a környezet-és energiatudatos mint fontos hívószavak most, az év színe témában is abszolút helytállóak.

Ez a zöld szín felfrissít, megújít, erőt ad, új tettekre inspirál.

 

 

Kapcsolat

Kérjed ajánlatunkat! Mi felvesszük veled a kapcsolatot!
Iroda:
DCA System Kft. | 1124 Budapest, Németvölgyi út 91/a
iroda[at]webforrent.hu
Keress minket bizalommal, akár tanácsadásra van szükséged.
Hívj minket! +36 30 933 23 73